Ledige stillinger

Prysmian Group Norge AS (tidl Draka Norsk Kabel AS) skreddersyr kabelløsninger til et hvert behov. Vi utvikler, produserer og leverer kabelløsninger til kraftforsyning, installasjon, telecom, multimedia, marine, offshore og subsea vindkraft. Selskapet har 165 medarbeidere og omsetter for ca NOK 1,2 milliard i 2017. Prysmian Group Norge AS er lokalisert i Drammen og en del av Prysmian Group, verdens største kabelkonsern. Konsernet har 30.000 ansatte fordelt på 110 fabrikker i 50 land.
Uansett hvor store vi er, er det takket være våre kunder og forretningspartnere at vi eksisterer og vokser. Da er det ikke nok å sitte på et kontor mange hundre mil borte. For oss er det viktig å være tilstede! Vi er en del av verdens største produsent av funksjonelle og sikre kabler innenfor både energi og telekommunikasjon.

Er du over snittet interessert i kabler og elektronikk? Vil du jobbe med verdens ledende kabelleverandør? Synes du endring er spennende og er åpen for å utfordre det tradisjonelle? Da er du kanskje vår nye medarbeider! Send gjerne inn din søknad.