Forskning og utvikling

Fornøyde kunder er vår viktigste prioritet. Vi vet at innovasjon er viktig, og at det derfor er fundamentalt for oss og vår fremtid i kabelbransjen.

Vi har 17 forskningssentere i 10 land, avansert egenutviklet teknikk, mer enn 500 fagpersoner og over 5600 patenter. Dette gir oss et veldig godt fundament for å arbeide aktivt med forskning og utvikling, og imøtekomme våre kunder med skreddersydde løsninger.

Videre har vi i konsernet ulike incitamentsprogrammer for å få frem gode ideer, dele kunnskap og skape et innovativt tenkesett. Dette bidrar til å skape kostnadseffektive, mer sikre og miljøvennlige produkter.

Gjennom en årrekke har vi hatt gode relasjoner til store universiteter og forskningssentere. Blant annet polyteknisk universitet i Milano, Trentos Bruno Kessler Foundation i Italia, universitet i Barecelona (Spania), universitet i Sao Paolo (Brasil) og i Delft (Holland) for å nevne noen.

Kvalitet på alle nivåer

Forskning og utvikling går blant annet ut på å sikre kvaliteten i hvert ledd i produksjonsprosessen. Det oppnår vi gjennom nøye og kontinuerlig overvåking av produksjonen, fra anskaffelsen av råmaterialer til leveranse av ferdig produkt.

Vi benytter vår globale styrke innen forskning og utvikling for å på best mulig måte møte våre kunder på et lokalt nivå. Dette er med på å gjøre oss til en verdensledende leverandør av kabelløsninger. Fornøyde kunder er som nevnt vår viktigste prioritet, og slik skal det også være i fremtiden.

For mer informasjon og referanser; www.prysmiangroup.com