Signal & Instrument PVC

 • BUS CABLE KNX-EIB LSFR0H

  Halogenfri kobberkabel beregnet for innendørs installasjoner av KNX / EIB (European Installation Bus) system. Kabelen er egnet for installasjon i kanaler, kabelbroer, stiger og under datagulv. Rundt kabelkjernen er det båndert med et aluminiumsbånd som gir god skjerming mot ytre støy. Fortinnet jordtråd og rivetråd er innlagt for enkel installasjon. Ytterkappen er av halogenfritt flammehemmende LSFROH materiale. De isolerte lederne er fargekodet sort – rød, og gul - hvit.

 • EXXP

  Lett signalkabel for brannmeldeanlegg o.l., hvor det ikke kreves skjerm. Tillatt innendørs.

 • PF-PS-K

  PF-PS-K til bruk i fast eller bevegelig opplegg innendørs. Instrumentering og prosess-styring for overføring av digitale og analoge signaler, telefoni, varslingsanlegg. Lederene er PVC isolert og kabelen har en felles flettet fortinnet cu-skjerm og jordtråd. Parene er nummererte for identifikasjon og lederfarge hvit og blå. Kabelen er godkjent for bruk i eksplosjons farlige områder både på land og i skip. Konstruksjonen tilsvarer tysk type LIYCY.

 • PFK

  Fleksibel signalkabel for innendørsbruk. Bruksområde instrumentering og prosesskontroll med både digitale og analoge signaler. Kabelen er også egnet for høytalere, signalering og kontroll systemer i radio og TV studio. De mangetrådete lederne er fortinnet, isolert med PVC og snodd under felles kappe av PVC. Lederne er fargekodet etter standard DEF 61-12 for enkel identifikasjon.

 • PFLP 250V

  Signalkabel for brannmeldeanlegg o.l. Oppfyller kravene ved elektroniske sentraler. Tillatt innendørs og utendørs.

 • PFSK

  Fleksibel skjermet signalkabel for innendørsbruk. Bruksområde er instrumentering og prosess-kontroll med både digitale og analoge signaler. Kabelen er også egnet for høytalere, signalering og kontroll systemer i radio og TV studio. De mangetrådete lederne er fortinnet, isolert og snodd under felles flettet kobberskjerm og kappe av PVC. Lederne er fargekodet etter standard DEF 61-12 for enkel identifikasjon.

 • PFSP 500V

  For bruk I signalanlegg. Tillatt brukt innendørs og utendørs. Hver firer har fortsettende nummerering. Leder nr.1 og 2 kobles til par, leder nr.3 og 4 kobles til par osv.

 • PFSP 750V

  For bruk i signalanlegg. Tillatt brukt innendørs, utendørs og som jordkabel.

 • PVXP 250V

  Signalkabel for brannmeldeanlegg o.l. Oppfyller overføringskravene ved relestyrte sentraler. Tillatt innendørs og utendørs.

 • PXXP 250V

  Signalkabel for brannmeldeanlegg o.l. Oppfyller kravene ved elektroniske sentraler. Tillatt innendørs og utendørs.