Installasjonskabel PVC

 • Multi PN 750V Buddy

  Ledning for røranlegg i åpen eller skjult utførelse og som koblingsledning. Gul/rød farge er tillatt for signal referansejord, tele og data (SRJ). Med vår nye forpakning, Buddy, er det like enkelt å trekke kabelen ut som å spole den tilbake. Denne robuste arbeidskompisen elsker alle typer vær og beskytter kabelen effektivt fra skitt og støv. Den står stødig og sklir ikke på underlaget, takket være gummiføttene på undersiden. Boksen er 100% resirkulerbar. Buddy er spesielt egnet for servicemontører og for…

 • Multi PN 750V Trekk & Kapp

  Ledning for røranlegg i åpen eller skjult utførelse og som koblingsledning. Gul/rød farge er tillatt for signal referansejord, tele og data (SRJ).

 • PFXP 500V

  Dobbeltisolert kabel for fast forlegning, i rør, kanal, i eller under murpuss, kabelstige eller opphengt i wire. Kan benyttes innendørs og utendørs, dog ikke forlagt i bakken eller i vann. UV-beskyttet for utendørs bruk. Lederisolasjonen skal beskyttes mot direkte UV-lys som kan fremkomme ved for eksempel tilkobling i belysningsarmaturer eller lysskilt

 • PN 750V

  Ledning for røranlegg i åpen eller skjult utførelse og som koblingsledning. Gul/rød farge er tillatt for signal referansejord, tele og data (SRJ).

 • PRSuper 500V

  Faste installasjoner i åpne anlegg. Tillatt innendørs og utendørs. Snurrebass og Snurrebukk er utleggingsutstyr for rørtråd. Trekk & Kapp leveringsform er metermerket kabel på snelle, opphengt inne i en eske.

 • PRSuper 500V Lys brun

  Faste installasjoner i åpne anlegg. Tillatt innendørs og utendørs. Spesielt tilpasset for panel og laft. Trekk & Kapp leveringsform er metermerket kabel på snelle, opphengt inne i en eske.

 • TP90

  Bevegelig 90°C dobbeltisolert kabel for innendørs lavspent installasjoner. Eksempel: Halogenlamper, down-light, solcelleanlegg, høytalerkabel.

 • TwinLed 500V

  Bevegelig 90 °C dobbeltisolert tvillingkabel for innendørs lavspent installasjoner. Eksempel: Halogenlamper, down-light, solcelleanlegg, høytalerkabel.